Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersjäl

Vintersjäl i vilsen vind
Utforskar det okända

Kall och ensam i hopplöshet
Söker en varm hand att hålla

Viskningar ur förfluten tid
Smärtar oundvikligt

Solens värme i framtid syns
Sommarsjälens hand sträcks ut




Fri vers av H Helix
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-10-15 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix