Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna för snart två år sedan, men lägger upp den här ändå.


Gallerfönstret

I det mörka tomma rummet
sitter de inträngda i ett hörn
- de evigt lyckliga tankarna
Ibland smyger de sig fram
för att betrakta världen
genom gallerfönster

Världen därute lyser av liv
-lever av ljus
Tankarna lockas
av friheten
att flyga

Men alltför snart
skulle vinden ta dem
och de skulle för alltid
vara borta




Fri vers av Maskros
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-10-15 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros