Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag när jag blev kär i min nuvarande pojkvän, och vi blev tillsammans i maj ifjol. Så ni kan ju själva räkna ut att den inte är en av mina nyaste =P


Hopplöst fall

Jag gungar,
vinglar på stadig mark.
Försöker stå på benen
men vinden är för stark.

Låt mig falla handlöst,
veta att du är beredd att fånga.
Klä mig i dina varma armar
Stråla trygghet när mina rädslor är för många.




Fri vers av Maskros
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-10-15 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros