Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven förra sommaren, men jag tycker så pass mycket om den att jag vill dela med mig av den ändå. Jag vet inte riktigt varför, men den är så mycket Jag på något sätt.


Pappersdraken

Ibland när jag betraktar min skugga
försöker jag tro att konturerna
tillhör en pappersdrake

för då kanske jag skulle förvandlas
flyga fritt och strö ut värmande leenden
till alla lycksökande statyer

Men alltid förblir det en dröm
och den är min egen skugga
som tillhör
en drömmande stenfigur




Fri vers av Maskros
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-10-15 23:39



Bookmark and Share


  Filip
sprida leenden till statyerna låter som en underbar ide

vackert, enkelt.

tack
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros