Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden

Nej
din beröring får mig inte att sakna
hans kärlek

Han var
vårens första snödroppe

men Du är
hela sommaren




Fri vers av Maskros
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-10-15 23:44



Bookmark and Share


  The Stargazer
Så otroligt fint i sin enkelhet. Jag älskar liknelserna.
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros