Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag var hypernykär förra våren/sommaren


Strålbehandling

Strängars ljus
strömmar ur dina högtalare
Glödheta fingertoppar
mot min stelfrusna kropp
S t r å l b e h a n d l i n g

som fastetsade
virvlar våra själar
mot extas

Pink Floyds toner skiner nu inte lika klart
som med din mun mot min hals
(och minnesmärket börjar blekna)

och jag vet mycket väl
att om fem dagar blir vi åter hela
men tills dess räknar jag
a n d e t a g




Fri vers av Maskros
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-10-15 23:49



Bookmark and Share


  The Stargazer
Den här dikten tycker jag mig känna igen.. eller kanske inte.. jag vet inte. Den är iallafall hur bra som hellst. Så intensiv och känsloladdad. Slutet är underbart.
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros