Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om elaka människor i barbieförpackning som gör allt de kan för att förstöra. Ok, jag erkänner, om en speciell sådan varelse som har förstört något otroligt för mig


Vulkanutbrott över babyrosa djävul

Inom loppet av några sekunder
kommer jag explodera
smälta ditt plasthölje
med sprutande lava

Jag ska bryta av
dina bomullsklädda djävulshorn
Skära upp dina sidor
så att alla kan se att ditt blod
skiftar i vinrött

För även jag har horn
i sidan
och med dem ska jag spetsa
dina falska avsikter




Fri vers av Maskros
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-10-15 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros