Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förening

Allt flyter samman
oändligheten och vi
Naturrörelser




Bunden vers (Haiku) av Maskros
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-10-16 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros