Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är sammetslen och erotik

 

 

du lindade mig runt din själ, trädde mig på ett strå som ett smultron. du fick mig att leva in i din sammetslena kropp, och jag tror fortfarande, att vi var de enda. du fick mig att dela mitt vin, men den vackraste i världen.

du fick mig att drömma lila drömmar, och prestera mera. sjunka in i en oändlig lera.

jag trodde att en kyss var värt mer än allt

men kunde ändå aldrig lita på

att dina läppar var av äkta siden

 

 

 




Fri vers av narcoleptic
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-10-16 09:20



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Tro inte. Vet att det är så.
Men ta aldrig något för givet...

Bra skrivet
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..