Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livsglädje!


Hoppa långrep



Inte visste jag
att jag länge levt
i en stelnad kropp
med ett svalt hjärta

Men sedan du föddes
skrattar mitt hjärta

Inte visste jag heller
att vi skulle hoppa långrep
tillsammans en dag
som vi gjorde just i dag




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 570 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-16 10:06



Bookmark and Share


  noname_realmind
Det är precis just när allt får fart igen, som man inser hur vuxenstel man varit... tack och lov för barnen och deras livsglädje! :-)))
2008-02-24

  ordterroristen
ja vad härligt, oskuldsfullheten och tryggheten. Den totala glädjen och en liten sak som att hoppa långrep, underbart förmedlat.
2006-10-27

  Albert
sitter här och blir leende!
2006-10-20

    Bim
..här är en till som vill vara med,-härlig text!
2006-10-17

  Lars Granlöf
Barnbarn?
Fyndigt och läckert.
Glädjen lyser igenom
2006-10-16

  britt-marie VIP
Härlig text som inte bara innehåller hoppet med långrep,
utan den andas en annan form av hopp också!
B-M
2006-10-16

  vissla
skulle vilja hoppa med
2006-10-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Verklig livsglädje, lekfull inför livet signalerar denna härliga dikt! Hälsar vännen fredrik
2006-10-16

  Anders P VIP
ja, barnen är en fin källa till återfunnet liv. Jag gillar din bild.
2006-10-16

  eatinginside
Fin text. Jag ser framför mig en mamma och en söt liten flicka :)
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors