Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... till den vackra höstens välsignelse...



I disets töcken


.
Jag dansar i disets töcken,
svävar och sjunger och ler,
med öppen famn och med sluten blick
jag dansar och sjunger och ler

ensam i disets töcken,
där ingen ser och ingen slår,
jag dansar och gråter och ler




Fri vers av enkel
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-10-16 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel