Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även detta en gammal dikt


Blindgång

Ta min hand
dra mig
bort från denna ändlösa dröm

Skaka mig hårt
väck mig
ur min djupa sömn

Bind fast mig
tvinga mig att stanna
även om jag kanske vill gå

Få mig att inse
att när jag fruktar svaret
Måste jag tvingas förstå




Fri vers av Maskros
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-10-16 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros