Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärnstensstoft

Fortsätt andas kamomilldoft
i mina ådror
trots att omvärlden långsamt smyger sig på
och havet av flackande ögon
hotar att dränka vår lavendelblick

Allting försvagas
bleknar bort med tiden
så håll hårt i nyckeln
till vår luftbubbla

Låt tiden stå still
förvandlas till glasklar evighet
Så att vi förblir
bärnstensstoft




Fri vers av Maskros
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-10-16 11:54



Bookmark and Share


  The Stargazer
Det här kan nog vara det vackraste jag läst av dig hittills. Du formulerar dig så poetiskt och fint. Jag vet inte vad mer jag ska säga.. det känns alldeles fulländat helt enkelt.
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros