Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighetens massgravar

Den mörkblå himlens
djupa suckar
drar över landskapets
knivskarpa berg

En så stor sorg
som jorden bär
kyler även kinden
hos den minst empatiske

Hennes ilska pulserar
i vulkanernas hjärtan

Blodet av lava
dränker sargad mark

Plogarna omdanar
de ålderstigna skogarna
till ruiner

Girighetens massgravar




Fri vers av Jenny*
Läst 329 gånger
Publicerad 2004-11-30 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skrivit, hoppas bara den som minst bryr sig lite
2004-11-30

  MavriAngeli
Fin liknelse med naturen även om det är sorgligt men sant hur hemsk denna världen kan vara. Fint skrivet!
2004-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*