Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lonelily


Du vet inte hur många skavsår jag har i handflatorna efter att du greppat min hand (för hårt)
och sedan släppt den igen

Varför låter du mig åka iväg
när allt jag vill är att du ska
springa efter
och säga att
det spelar ingen roll
så länge jag fortsätter hålla din hand

(och sen ska du kyssa mig länge
och jag ska stanna i dina armar
alltid)




Fri vers av temugg
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-10-16 17:09



Bookmark and Share


  *Camilla*
Så underbart vacker <3
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg