Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stor men för liten

ingenting som om du
aldrig så alltid leende
allting så fantastiskt flygande
krockar i atmosfären
somnar i klassificeringsboxar
joggar på stället
i stället
för röra mig
ljusets hastighet
är inte snabbt nog
vill
vill för hårt
men du är för nära
för långt borta
nära
men i annan hamn
större
vackrare
men inte lika ärlig
längre hår
större sår
plåster på
den lilla får alltid stå tillbaka för den stora
för den stora
alltid stå tillbaka
Alltid stå tillbaka




för den stora.




Fri vers av verkligen
Läst 851 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-16 18:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
fan tastisk
2007-06-16

  hallon
du är poesi hela du oskar
2006-12-22

  fannen
men du är för nära
för långt borta
nära

usch vad fantastiskt
jag får rysningar

gillar också att
2. Alltid stå tillbaka
är med stor A

små saker ändrar allt
2006-11-03

    Mortalis
Jamen det här är kanoon enligt mig! Djävulskt bra är det.
Jag kan läsa den flera gånger om, och det är så det ska vara med bra poesi! Tack hej! :)
2006-10-23

  Samndra
jättefin, verkligen asbra skrivet. Början var skitbra, sen kom du av dej lite, men den höll. :)
2006-10-21

  Bump
äh, fan, den där fyran tynger mitt samvete.
en femma ska du ha för den här.
2006-10-19

  Paraply
när jag läste det här,

längre hår
större sår
plåster på
den lilla får alltid stå tillbaka för den stora"

grät jag nästan.

får lite ont inuti.
annorlunda än dina andra.
det känns att det finns något bakom.
jag tror att jag vet..

ja.
jag vet.
jagvetjagvetjagvet.

men skynda dig inte,, eller skynda dig jättemycket kanske..

puss
/p.
2006-10-16

  Bump
oj.
den här var väldigt särskild. alltså inte som du brukar skriva.
men jag förstod inte ens.
buhu.
jag som fattar aaaaallt.
fast jag älskar början.
äh.

grattispuss!
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen