Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad andra ska tycka

En bild talar inte
det är betraktaren som gör
På så många olika språk
kan en betraktare
tala om en bild

Bara lånade intryck som blir till ord
Som skatan hon stjäl inte hon bara lånar
Det är vi som har bestämt att hon stjäl

Vi har kommit överens om så mycket
fast vi aldrig har träffats du och jag
En del vill gärna komma överens med sig själv
vad andra ska tycka
Som om det är i bland viktigare
vad andra ska tycka
än vad man själv tycker

Gud är en mening han är ju början och ett slut
Meningen i livet är att man ska leva livet
som det är
Nu kan du sluta grubbla och gå och sova istället
för nu är det natt
och vi har kommit överens om att man ska sova på natten







Övriga genrer av Spirit
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-10-17 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit