Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAMMA PAPPA BARN


MAMMA


Du måste resa dig upp

Du måste gå och inte runt i cirkel

Du måste fästa blicken utanför dig själv

Du måste se att det du varit är du än
och bara du kan hämta hem dig själv


PAPPA


Du måste sluta springa

Du måste stanna upp och vänta in dig själv

Du måste våga sitta våga andas

Du måste sluta ömsom slicka ömsom slå din spegelbild


BARN


Ni måste ingenting

Men om ni vill så samla era tårar
i mammas och i pappas tomma flaskor
Göm er under bordet där och se
på deras miner när de smakar




Fri vers av C/O
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-10-17 02:58



Bookmark and Share


  Daniel lindqvist
Den här var så bra...,inse att den största faktorn att man känner igen sig i allt åxå!!!!
2006-10-18

    Pricha
gripande, säkert, provocerande och samtidigt kärleksfull.

du klyver mig, och det ljus din dikt sprider, lyser upp natten.

snyggt.
2006-10-17

  Shininkagemusha
Skarp mening, om ock lite stolpig..

Men den träffar, det gör den.
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

C/O