Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ual med rettighät

för så hopptagna är dom ju
att luftlagen ler larvig
så tunnrunda är dom ju
att saftåbullrulle ser sött
så villtilligt är det ju
att vara ual




Fri vers av bq
Läst 554 gånger
Publicerad 2006-10-17 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bq
bq