Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad, ensam

Så ensam, så liten
En värld så stor, men ingen att hålla
Enorm rädsla, ingen vill ha mig mer
Lämnad, ensam

En värld av dimma, mörker
Ingen som letar efter mig
Ensam för alltid
Lämnad, ensam

Ett svagt ljus långt bort
Är det du?
Eller är det livet som kallar mig tillbaka
Så ljust
Lämnad, ensam

En ny värld öppnar sig
Visste inte att man kunde vara ensam
Och ändå världens lyckligaste
Så underbart
Lämnad, ensam och stark




Övriga genrer av Sassa
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-10-17 10:18



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
..visst är det skönt att vara ensam och klara sig själv ..men för mycket ensamhet mår ingen bra av..alla behöver någon som bryr sig om..kram
2007-04-07

  Manal
en stark dikt.
2006-12-12

  Klara_
Kan vara skönt att få klara sig ensam ibland, men alla behöver någon som bryr sig om en.
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa