Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång...

Varje gång ett litet nederlag

jag förändras

jag lär

jag går vidare.


Varje gång ett leende

jag lyser

jag lär

jag går vidare.


Varje gång ett solsken

jag värms

jag lär

jag njuter till max.


Varje gång ett nederlag

jag känner smärta

jag lär

jag tar med mig och går vidare!




Övriga genrer av Sassa
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-04-07 15:35



Bookmark and Share


  Manal
vackert formulerat och upplägget är bra, men jag skulle föredra utan alla dessa komman.
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa