Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, kom till mig igen...

Jag sörjer över något jag aldrig hade

jag saknar något som aldrig fanns

jag fyller ett tomrum som aldrig existerat

Du, kom till mig igen!


En evighetsmaskin inom mig tickar

en längtan så stark driver mig vansinnig

en nyfikenhet som väcktes i mig pockar

Du, kom till mig igen så ser vi vad som händer!


Vareviga dag Du i mina tankar snurrar

vareviga dag jag föröker gå vidare

vareviga dag är den andra lik

Du, kommer aldrig igen men jag hoppas!




Övriga genrer av Sassa
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-04-26 18:46



Bookmark and Share


  Manal
ord man kan relatera till. känslosamt
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa