Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats att andas...

Där själen min får ro

där kan jag andas

Där själen min blir fri

där kan jag andas.


En fasad finns alltid

det är en del av mig

jag är jag och du är du

det är en del av mig.


På denna jord finns en plats

där jag kan andas

där själen min får ro

där jag kan va mig själv.




Övriga genrer av Sassa
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-05-01 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa