Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Mitt hjärta väger tungt,
jag låter tårar falla längs kinden.

Det är mörkt och kallt,
mitt hjärta är tomt.

Kylan letar sig in i märgen,
mitt hjärta värker.

Mitt hjärta väger tungt,
av saknad och kärlek.

Mitt hjärta är rött,
av elden som brinner för dig.




Övriga genrer av Sassa
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-11-12 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa