Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har väckt min nyfikenhet

Du kom till mig igen!

Jag var hem och vände,

vände tillbaka för att få träffa dig!

Det var lika underbart som alla gånger förr.


Men jag vet nu,

jag vet vart du står.

Jag står där jag med,

men jag kan inte och vill inte släppa dig.


Du är för go för det.


Men nu svarar du inte,

jobbar, tränar eller är du ute på annat?!

Jag vill att du svarar,

jag vill träffa dig för att prata.


Du är för go för att bara låta gå.


Jag vill träffas,

se vart detta leder.

Kanske till inget mer än det är?

Men jag vill ta reda på det.


Du är goast någonsin!


Du har väckt min nyfikenhet!




Övriga genrer av Sassa
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 19:42



Bookmark and Share


  To
Mycket fint skrivet. Kan assosiera det här till verkligheten. Härligt avslut, du har väckt min nyfikenhet. Att vara nyfiken på någon som i denna text låter vackert men samtidigt tungt att inte få träffa den man hellst vill träffa.
2008-03-14

  Manal
jag tycker du har en vacker \"melodi\" i denna dikt, men med djupare ordval så kan dikten bli mcyket bättre. För mej känns den väldigt tom, sätt mer färg på den =)
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa