Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfikenhet...

Du är ouppnåelig!
Jag vet att jag inte kan få dig!
Du tillhör någon annan!
Kan en annan människa tillhöra?

Vet nu att jag vill ha dig mer än
en timma här och där.
Jag vill ha dig en natt!
Jag vill ha dig en dag!

Med prat,
med tystnad
och skratt.

Jag vet nu att jag vill se,
jag vill se vad som finns att
upptäcka!

Var tyst ikväll,
en evighet!
Vad var det egentligen?
Några timmar.

En evighet sen jag såg dina ord,
formas till min verklighet!

Jag vill ha dig!

av ren nyfikenhet!




Övriga genrer av Sassa
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-11 03:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Curiousity killed the cat...\"
2008-01-11

  Sadhistory
Gillar den här
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa