Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmörker...

Hösten har kommit och flygmyrorna är här.
Är det du som står och väntar där framme, där?

Mörkret knackar på och kylan likaså.
Delar du den med mig? Under täcket båda två.

Levande ljus och pratstunder in på småtimmarna.
om ett tag lättar dimmorna.

En trygg hand i min.
Säg mig, är det din?




Övriga genrer av Sassa
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-08-10 10:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det!
Det handlar om att ta sig igenom denna mörka passage.
Våren skall än en gång närma sig city!
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa