Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdag 17 oktober

För gammal för att inte låta det gå.

för ung för att stanna kvar,

för blind för att se.




Fri vers av Neal
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-10-17 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal