Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuben

I en kub av glas
står jag

alldeles stilla

Omkring mig accelererar
min omgivning

Mina kära åldras långsamt

Föses fram i sina liv

I mitt anlete
fåras inte
en rynka

En för en
tynar de bort

Snart är tystnaden
obehagligt påtaglig

Klackar ekar i kuben

Klackar mot hårt golv

Sakta för jag blicken
uppåt

Genom glastaket ser jag
mina kära vandra
på kuben




Fri vers av Jenny*
Läst 403 gånger
Publicerad 2004-12-01 11:43



Bookmark and Share


  ospray
vackert beskriven känsla...en slags ensamhetskänsla...
2004-12-01

  MavriAngeli
En känsla jag känner till för väl, att se sina nära och kära försvinna sakta runt omkring en. Och så önskar man så att man kunde göra något för att stoppa det. Men det vet ju alla att det går ju inte.
2004-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*