Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande Tisdag, med ringar runt ögonen.

Känner mig oinspererad till max

var fan är glädjen idag ?

vill byta stil, stad, liv

nu, nu ,nu.

Åt helvete med all slentrial !

låter det explodera till Kents

tonårsångest fyllda hit kavalad !




Fri vers av Neal
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-10-17 13:43



Bookmark and Share


    ellabella
OMG, kent omnämd i dikt! (inspirerande genial den där jocke berg, med risk för att bli lite insnöad o deppig.) du har just beskrivit min ordinary day med denna dikt.
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal