Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fången

Instängd
Svårt att andas
Öppnar ett fönster
Men det hjälper inte
Packar väskan
Är berädd att ge mig av
Men vart?

Ingen stans att ta vägen
Packar upp igen
Kryper upp tätt emot väggen
Ser ut i luften och tänker på dig

Tårarna rinner
Jag vill skrika
Högt
Men det går inte
Dom skulle höra

Dom skulle höra
och fråga vad som är fel
Jag skulle svara
”Inget”
Skulle stänga in mig i mig själv
För jag vet
att även om jag berättade
skulle dom inte förstå

Sitter tyst
Tätt emot väggen
Tänker på dig igen
Önskar
Önskar att du kom
Kom och tog mig härifrån

För här är jag instängd
Svårt att andas
Vill öppna ett fönster
Men det skulle inte hjälpa
Vill packa väskan
Vill ge mig av
Men vart?




Fri vers av coffee-cup
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-10-17 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup