Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver dig

Tänker på dig
Jag tar på mig din tröja
Känner din doft
Och för en stund
existerar inte verkligheten
Jag ler
Och känner hur jag blir varm

Jag tar av mig din tröja
Doften försvinner
Verkligheten kommer tillbaka
Leendet försvinner
Känner hur jag blir kall igen

Jag behöver dig

Du är den
som får mig att glömma
Du är den
som får mig att bli varm
Du är den
som får mig att må bra

Du är den som alltid finns där




Fri vers av coffee-cup
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-10-17 17:55



Bookmark and Share


    Naemi
Pojkens tröja är alltid speciell. Känner igen den känslan!
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup