Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens korta stund


I din famn


I din famn

ligger mitt huvud förankrad i kärlekens hamn...

en evighet passerar, då du mitt hår sakta masserar, med kärleken vi med döden raljerar!

sakta du ler, när du mina slutna ögon ser, tiden är inte något bekymmer mer...

annars en kärlekens marodör, livets sabotör, som ger sorgen honnör!

men i din famn är vi ändlösa, vi kärleken slösa och evigheten - framfösa...




Övriga genrer av Rozhan
Läst 647 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-17 18:40



Bookmark and Share


  Manal
En vackert skriven dikt, med harmoniska ord. Jag känner att denna skulle bli bättre med ett annat upplägg,så den blir mer sammanflätande. Men annars mkt bra.
2007-10-08

    ej medlem längre
My kind of poetry, well done! ; )
2007-04-14

  Nanno
helt underbar..
man hinner nästan drömma bort sig i dina ord..
2006-11-28

    Lindizz
Jag gillar den här, väldigt fin! Tål att läsas flera gånger..
2006-11-12

  Förstörd
Väldigt fin skriven..
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Rozhan
Rozhan