Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen jag möter dig

 

 

Den dagen jag möter DiG

Kommer jag aldrig sluta le

Jag tror att du är på väg till mig långsamt

Du finns redan där

Jag måste bara hitta dig

Min saknad är enorm

Men min tro är stark

Jag vet att kärleken är på väg

Den kommer att komma en vacker dag

Då står jag här på fast mark

Och tar emot dig

och släpper dig aldrig

Det ska alltid vara vi två


Från och med den dagen jag möter dig

 

Tills så lång evighet som någonsin finns för oss




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-10-18 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan