Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett papper, en penna och lite fantasi

världen är inte vacker, inte underbar, inte fantastisk och inte perfekt.
världen är stor, ful, högljudd, äcklig, full av brott, hatande, svekfull den är hemsk!

tur för mig att ja inte behöver stanna här då.
tur för mig att jag har min egen lilla tillflykts ort när allt är som värst.
tur för mig att jag har ett papper, en penna och lite fantasi.

jag kommer klara mig, med dessa tre kan jag leva varsomhelst.




Övriga genrer av rosentagg
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-10-18 00:40



Bookmark and Share


  Kajsa Holmdahl
väldigt bra dikt :)
2006-10-26

    Joaqim
Skön rytm
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg