Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totalt meningslöst

Jag säger bara - Milda Tider

Det känns som om det i min värld bara existerar två lägen

Högspänning och Lågtryck

Var sjutton finns det vilande, pausande sköna mellanläge

För att jag normalt skall kunna fungera är det totalt högvarv som gäller HELA tiden

Världen mitt liv i 190 ............ Hjälp få det att stanna

och ni vill ha en del av allt mitt ork

Om ni bara visste, anande eller det minsta kunde se känna och förstå
vilket helvete man genomlider när man inte har ett mellanläge...

När man inte kan ta en välförtjänt paus, andas en stund, bara sitta ner och göra absolut ingenting..........

Utan att somna på direkten.

Vad har jag då för nytta av den stunden som bara blir ett Lågtryck.

För jag bara sover

Vill se en film, umgås, ta det lugnt, typ bara vara

MEN JAG KAN JU INTE

Här ta den
Ni får den

All den ork ni tror jag har........

För jag vill inte ha den... Den existerar ju inte ens...







Fri vers av BoingBoing
Läst 367 gånger
Publicerad 2004-12-01 21:44



Bookmark and Share


    Malin Johansson
mycket igenkännande dikt, bra skriven!!!
2005-02-07
  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing