Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om vi alla kunde möta döden så


Det mesta bara dör och försvinner

men höstlöv som gulnat
släppts ner från sina grenar
lämnats att multna
övergivits av träden


de dansar vidare i vinden

snurrar piruetter när de faller
virvlar i vindarna
gör marken gyllengul
med inslag av rött.


Tänk om vi alla kunde möta döden så
med dans
och ljus

istället för att klä oss i sorgsvart
dölja oss för världen
stänga in oss med vår saknad


dansa med vindarna
virvla med känslorna
skänka ljus i mörkret

genom våra minnen
av det som var
och vår kärlek
till allt

som finns kvar.




Övriga genrer av NadiaMi
Läst 177 gånger
Publicerad 2006-10-19 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi