Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tar det tid att städa bort sådant som man egentligen borde släppt taget om för länge sedan...


Nu har jag äntligen kastat dina gamla skor




Nu har jag äntligen kastat dina gamla skor.


Du vet
dedär som blev kvar i hallen
som du inte ville ta med dig
och övergav
lämnade åt \'någon annan\' att städa bort...

Och visst
det tog sin lilla tid innan dina fotspår försvann
så pass att jag kunde förmå mig
att ens ta i dem

och bära ut dem i soprummet.


De stod där lite snett under skohyllan
inte ett dugg ivägen
bara stack fram sådär lagom mycket
så att jag kunde låta bli att ställa mina
där de stod

och inte förrän nu
när de äntligen är borta
ser jag hur mycket plats
de egentligen tog upp...





Övriga genrer av NadiaMi
Läst 504 gånger
Publicerad 2007-02-02 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi