Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om att se saker för hur de är - eller hur de är i jämförelse med andra.


Det var aldrig bra...



Jag trodde det var bra,

att vi var överens
om att det vi hade
var värt det.


Jag trodde du såg oss

för dem vi var
och det vid hade
som vårt egna.


Men alltför sent insåg jag

att det enda vi hade i dina ögon
var i jämförelse med andra
och bara syntes i jämförandets stund.


Och när jämförelsen föll

föll också vi
och det blev så lätt för dig
att bara släppa taget


och gå...





Fri vers av NadiaMi
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-07-15 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi