Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta läker än



Mitt blödande hjärta stannade upp

sipprar nu bara lite i taget
nog för att värma en vänskap
och såren läker sakta.


Ärren ska jag pryda med synliga stygn

så ingen felaktigt kan tro
att jag gått oskadad genom livet
och behandla mig

med oförsiktighet.


När mitt hjärta flödar ohämmat igen

då ska jag vandra ut i livet
med hjärtat väl synligt på min arm
och tillåta beröring igen.




Fri vers av NadiaMi
Läst 511 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-18 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi