Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du hittade dem tillslut.


Mina obekväma platser...



Dendär punkten på min tumme
som bara störde
då nageln liksom
lyftes.

Den hittade du ganska snabbt
men lät vara
ett tag
då jag bad dig.

Tills slutet närmade sig
och du verkade
göra allt
för att
få en reaktion.


Dendär punkten i min mun
bakom framtänderna
där det kittlades
mest obekvämt
istället för med värme.

Den tog det mer tid för dig att finna
men när du väl fann den
blev det din favorit
och jag vet inte varför.

Kanske var det även då
för att få
en reaktion
oavsett vad anledningen var.


Mina händer och min tunga
kämpade för allt de var värda
för att få bort
det obekväma trycket.


Trodde du att det var av lust?


Isåfall fick jag skratta sist

men skrattet fastnar i halsen
vid blotta tanken
att du

antingen inte kände mig bättre än så
eller ville mig så illa

...





Övriga genrer av NadiaMi
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 19:32



Bookmark and Share


    Storebror
Tänkvärt och igenkänningsbart. Vad söker man? Är det Reaktionen eller vill man något (annat)?
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi