Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slösa inte bort vår tid...



Säg vad du vill ha.

Berätta för mig om dina drömmar och förhoppningar.

Berätta för mig vem du är där bakom nyhetens behag.


Säg vad du vill ha.

Fråga inte vad jag vill höra, säg bara som det är.

Fråga inte vad jag söker, jag vill inte ha en imitatör.



Jag vill att Du ska vara Du.

Och att Jag ska vara Jag.

Hur ska vi annars kunna se om Du och Jag kan bli ett Vi?



Jag vill inte fly från min vardag.

Jag vill få den berikad.

Vill du inte samma sak så är det bättre
att vi inte slösar bort vår tid
på varandra.


Den är bättre investerad i något som varar.

Något ärligt och befriande berikande.

Ord ur en enkel vilja att säga som det är istället för
vad det skulle kunna vara
om bara världen var
annorlunda.



Jag vill ha en verklighet.

Så snälla
slösa inte bort vår tid med luftiga fantasier
drömvärldar som får oss att glömma det grå
eller påhittade ord som smeker mina öron.


Tala hellre till med med tydliga ord
som tagna ur en gammal uppslagsbok
tyngda med vardagens samlade damm
och visa mig att varje dag även för dig
är precis så längtansfylld
trånande
ljus och lekfull
som jag ser den.





Övriga genrer av NadiaMi
Läst 582 gånger
Publicerad 2007-02-19 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi