Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har alldeles för mycket att göra och alldeles för lite tid att få något ordentligt gjort.


Huvudet i spillror




Nu?


Måste det vara just nu när jag har
så mycket annat som
bara måste göras
?

Fast man ska ju greppa tillfället i flykten
så det inte försvinner.



Nog för att jag tror på ödet
och vet att om något är menat att ske
så kommer det att ske
förr eller senare

även om jag måste få
sjuttifemtifjorton och en halv chans
innan jag fattar piken.


Men denhär gången ska jag banne mig chansa
och se vad som händer där nere
under vattnet

på den djupa änden av poolen där jag inte flyter
för att vattnet är för sött.



Resten ordnar sig alltid.


*blundar - chansar - hoppar*





Övriga genrer av NadiaMi
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-07-09 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi