Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan tanken blir till handling. Att finna en plats att så ett frö är inte alltid så lätt.


Rymd, Tid och Plats



Jag vill ha rymd

Plats
och
Tid

att vara den jag är avsedd at bli.



Jag vill ha tid

Utrymme
och
Plats

att få insikt i vart jag ska gå.


Jag vill ha plats

Tid
och
Utrymme

att synas och höras för andra.


Inte bara sitta här
inuti mig själv
och undra

om

Tid
Plats
och
Utrymme

finns någonstans där
utanför mig själv

och inte bara här
i mina tankar.




Fri vers av NadiaMi
Läst 474 gånger
Publicerad 2007-07-05 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi