Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet hur...

Du vet hur jag brukade se på dig som den enda.
Och inte välkomnade någon annan in i mitt liv.

Du vet hur jag brukade längta efter dig när vi inte sågs.
Och alltid höra av mig till dig, vad som än hände.

Du vet hur jag kunde ligga och titta på dig när du sov.
Bara för att i lugn och ro få se dig.

Jag gör inte detta längre.
Jag känner inte likadant för dig nu.




Övriga genrer av lolloo
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-10-19 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo