Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Du sa att du älskade mig.
Du fick mig att tro.
Du gjorde mig glad.
Du fick mig att se den ljusa sidan.


Du Svek.
Du ljög.
Du gjorde mig ledsen.
Då fanns det inte längre någon ljus sida.

Och nu..

Nu säger du att du älskar mig.
Du säger att du ska få mig att tro.
Du säger att jag kommer bli glad.
Och att de ljusa sidorna kommer synas igen.

Och ber om en ny chans.



Tror du verkligen att jag skulle lita på dig igen?




Övriga genrer av lolloo
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-10-19 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo