Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depp dag.

Hej, idag är det depp dag.

Det är idag jag tänker ut meningen med livet.
Det är idag jag räknar alla mina vänner.
Det är idag jag jämför mig med alla andra.
Det är idag jag endast ser allt negativt med att vara mig själv.
Det är idag jag letar fel, som jag kan tycka synd om mig själv för.

Det är inatt jag inte kan somna.
För att jag tänk på för mycket.

Det är imorn.
Som mitt liv går vidare.




Fri vers av Linda^^
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-10-19 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^