Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byt till färg-TV innan det är för sent, min vän

Det var för lite musik den morgonen
Himlen var lika blå som vanligt
Fåglarna susade omkring i luften som vanligt
Solen gjorde vattnet gnistrande som vanligt



Men det var inte vackert.




Fri vers av within_
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-10-19 16:43



Bookmark and Share


    Camillaa
du förmedlar känslan väl !
underbaart bra!
/ C *
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

within_
within_