Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dikt är tillängad till min martin


jag älskar dig

när jag är i din närhet
känns det som att jag flyter på rosa moln
att känna att jag är din
är helt otroligt

när du kommer fram till mej
och kysser mig
känns det som att jag flyger

ditt leende glömmer jag aldrig
dina ögon lika vackra som diamanter

jag kan inte beskriva med ord hur mycket
jag älskar dig




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-10-19 17:55



Bookmark and Share


    Camillaa
vacker kärleksförklaring !
jag brukar inte gilla sånt, men detta var något speciellt :)

/ C *
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN