Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här sitter jag och röker på

Och här sitter jag

Medan folk dör




Fri vers av Onaug
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-10-19 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug